пʼятницю, 19 травня 2017 р.

ЗАВЕРШЕННЯ І ЕТАПУ "ДЖУРИ"

19 травня: звук сурми, лінійка, план дій на сьогодні. 
          "Джурівці", дещо вже підтреновані, підзагартовані, приємно втомлені, але щасливі, згортають палаткове містечко, прибирають після себе... Ще тліють залишки табірного багаття... Хто зібрав речі - грають у волейбол...
         Тим часом уже готова туристично-випробувальна стежка - заключне змагання між козацькими "роями" на швидкість проходження смуги перешкод. 
         Підсумки трьохденних випробувань підведено, визначено переможця, який буде представляти район на обласному етапі "Джури".  

Але... яка б команда не перемогла, перемогли всі, кожен учасник. Ектремальні побутові умови; треба вміти працювати в команді; могти "викластись на усі 100"  заради перемоги "рою", проявити, на що здатен і навіть більше: здобути уміння, яких іще не мав... Навчальний і виховний екстрим... Діти не забудуть цих днів ніколи! Цим учасникам ніколи не спаде на думку вилазити на дах багатоповерхівки або на поїзд за адреналіном.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Рекомендована публікація

Обережно! Скресає лід на річці!

Шановні учні та батьки! У зв'язку з потеплінням на річках нашої місцевості починає підтавати лід. Тому, якщо в морозні дні ви переходили...