понеділок, 22 квітня 2019 р.

Тиждень охорони праці

       Відповідно до плану та з нагоди відзначення Всесвітнього Дня охорони праці з 15 по 19 квітня у закладах освіти Підвисоцького НВО  проведено  тиждень охорони праці. Протягом 5 днів вивчався стан охорони праці, профілактики травматизму і  професійних захворювань; дотримання вимог пожежної та електробезпеки. Перевірено ведення журналів інструктажів з охорони праці, безпеки життєдіяльності, пожежної безпеки, цивільного захисту і техногенної безпеки, з електробезпеки. У п'ятницю, 19 квітня, у всіх закладах відбулися тренувальні евакуації на випадок надзвичайної ситуації.
         У Тернівській ЗШ І-ІІ ступенів переоформлено куточок охорони праці, в Підвисоцькій ЗШ І-ІІІ ступенів ім.Т.Г.Шевченка - оновлено стенд "Цивільний захист".
          В кінці тижня робочі комісії склали акти та загальний акт про результати проведення тематичного тижня, видано наказ "Про підсумки проведення тижня охорони праці".

Немає коментарів:

Дописати коментар

Рекомендована публікація

Обережно! Скресає лід на річці!

Шановні учні та батьки! У зв'язку з потеплінням на річках нашої місцевості починає підтавати лід. Тому, якщо в морозні дні ви переходили...